Saoedie-Toerisme -kareem-luxury-tours

Saoedie Toerisme

Waterfront-in-Dammam-Saoedie-toerisme-Een mix-van-archeologie-cultuur-moderniteit-en-heerlijk-eten-kareem-tours-Saudi
Malles-Saoedie-toerisme-Een mix-van-archeologie-cultuur-moderniteit-en-heerlijk-eten-kareem-tours-Saudi
AlUla-ALULA- PAKKET-Saudi-arabia-kareem-tours-Day-1

Archeologie, cultuur, moderniteit en heerlijk eten

Saoedi-Arabië is niet alleen schoonheid, tenten, woestijn en olie. Nooit.  Er zijn veel moderne, luxe, hoogwaardige buurten, straten en etablissementen. Dit is wat we samen zullen ontdekken via pakketten die gespecialiseerd zijn in het moderne toerisme in Saoedi-Arabië.

Geschiedenis:

Ook is het belangrijk om dat te vermelden dat Saoedi Arabië is een land met een rijke geschiedenis en cultuur. Het land is al eeuwenlang een belangrijke handelsroute en heeft een diverse bevolking. Dit is terug te zien in de vele archeologische vindplaatsen, musea en kunstgalerieën die het land rijk is.

Een van de meest populaire toeristische bestemmingen in Saoedi-Arabië is de Mekka stad. Mekka is de heiligste stad in de islam en wordt elk jaar door miljoenen pelgrims bezocht. Andere populaire toeristische bestemmingen zijn de stad Medina, de ruïnes van Mada’in Saleh en de woestijn van Rub’ al-Khali.

Cultuur:

Het is ook een land met een levendige cultuur. Het land kent een rijke traditie van muziek, dans en literatuur. Er zijn vele festivals en evenementen die de cultuur van het land vieren.

Moderne Land:

In de afgelopen jaren heeft Saoedi-Arabië een grootschalige modernisering in gang gezet. Het land investeert in nieuwe infrastructuur, onderwijs en gezondheidszorg. Dit heeft ook gevolgen voor het toerisme. Er worden steeds meer moderne hotels en resorts gebouwd en er komen steeds meer internationale vluchten naar Saoedi-Arabië.

Saoedi-Arabië is een land met veel te bieden voor toeristen. Van oude ruïnes tot moderne architectuur, er is voor ieder wat wils. Bovendien is het eten in Saoedi-Arabië heerlijk.

Saoedie-toerisme-Een mix-van-archeologie-cultuur-moderniteit-en-heerlijk-eten-kareem-tours
Saoedie-toerisme-Een mix-van-archeologie-cultuur-moderniteit-en-heerlijk-eten-kareem-tours-Saudi
Dammam-Saoedie-toerisme-Een mix-van-archeologie-cultuur-moderniteit-en-heerlijk-eten-kareem-tours-Saudi
Lekker-eten-Saoedie

NewsLetter

Join our newsletter to stay informed of offers and news.