Jordanië-Toerisme-Petra-

Jordanië Toerisme

Dead-Sea
Bezoek-Jordan-
Aqaba-in-Jordanië
Amman-Summer-Boulevard-

Een Mix van Archeologie, Cultuur, Moderniteit en Heerlijk Eten

Jordanië is een land met een rijke geschiedenis, fascinerende cultuur, moderne steden en heerlijke keuken. Van de oude stad Petra tot de woestijn Wadi Rum, van de Dode Zee tot de bruisende hoofdstad Amman, Jordanië heeft voor ieder wat wils.

Archeologie

Het is een paradijs voor archeologen.  Jordanië is een land herbergt enkele van de meest indrukwekkende archeologische vindplaatsen ter wereld, waaronder Petra. Deze oude stad, uitgehouwen in zandsteen rotsen, een UNESCO-werelderfgoed en een van de Zeven Nieuwe Wereldwonderen. Andere belangrijke archeologische vindplaatsen zijn Jerash, Umm Qais en Amman.

Cultuur

Dit land “Jordanië” heeft een rijke cultuur die al duizenden jaren bestaat. De gastvrije Jordaniërs heten je met open armen welkom en delen hun cultuur graag met je. Ervaar de traditionele muziek, dans en ambachten van Jordanië.

Moderniteit

De hoofdstad Amman is een bruisende metropool met moderne hotels, restaurants en winkelcentra. Jordanië is een modern land met een snel groeiende economie, met een goed ontwikkelde infrastructuur. De steden Amman, Aqaba en Irbid zijn levendig en kosmopolitisch. Er zijn tal van restaurants, cafés, bars en winkels te vinden.

Heerlijk eten

De keuken van Jordanië is heerlijke en het is mix van Arabische en mediterrane invloeden. Proef de traditionele mezze, falafel en hummus, of geniet van een verse vismaaltijd aan de Rode Zee.

Ontdek Jordanië

Het is unieke toeristische bestemming die archeologie, cultuur, moderniteit en heerlijk eten combineert. Kom Jordanië zelf ervaren en laat je verrassen door dit prachtige land.

Op bezoek in Jordanië

Bovendien is Jordanië een zeer veilige bestemming voor toeristen. Echter, het is altijd belangrijk om je gezond verstand te gebruiken en op de hoogte te blijven van de lokale veiligheidssituatie. Ondanks de warme temperaturen in de zomer, is Jordanië het hele jaar door te bezoeken. Tegelijkertijd is het voorjaar en najaar de beste tijd om te wandelen en te genieten van de buitenlucht. Vervolgens is Jordanië een perfecte bestemming voor een korte of lange vakantie.

Kom Jordanië beleven!

Camping-site-at-Wadi-Rum-
Jordanië
The-Abdali-Top-View
Lekker-eaten-Jordanee-

Bezoek Jordanië en Egypte

PAKKET (2)

  5 Dagen 4 Nachten

NewsLetter

Join our newsletter to stay informed of offers and news.