De-West Bay-horizon-van-Doha-Qatar-toerisme-kareem-tours-

QATAR TOERISME

Qatar-toerisme-Souq-Waqif
de-Pearl-Qatar-Doha-Qatar-toerisme
Qatar-toerisme-Arabische-Oryx-in-de woestijn-De-Oryx-is-het-nationale dier-van-Qatar
Qatar-toerisme-village-of-AlJumail
Qatar-toerisme-restaurants-eten

Qatar Toerisme – Archeologie, Cultuur, Moderniteit en Heerlijk Eten

Het is een klein land op het Arabisch schiereiland, Qatar heeft een grote reputatie van toerisme, in ieder geval als het gaat om toeristen. Het land beschikt over een rijke geschiedenis, cultuur, een nog modernere infrastructuur en een heerlijke keuken.

Qatar heeft vele archeologische vindplaatsen in het land, waaronder de oude stad Al Zubara en de necropolis van Al Wakrah. Omdat Qatar een lange en fascinerende geschiedenis heeft die teruggaat tot de prehistorie. 

De Qatarese cultuur is een mix van Arabische en internationale invloeden. Het land heeft een rijke traditie op het gebied van kunst, muziek, literatuur en ambachten.

Daarnaast Qatar is een modern land met een vooruitstrevende infrastructuur. De hoofdstad Doha is een moderne metropool met een spectaculaire skyline.

Als we het hebben over de heerlijke mix van smaken tussen Arabische en internationale gerechten, bedoelen we de Qatarese keuken. Daar vindt u vele restaurants, waar u naast de oogverblindende internationale keuken kunt genieten van traditionele Qatarese gerechten. Welkom in Qatar. Je zult je nooit misplaatst voelen.

Het is een belangrijke toeristische bestemming. Qatar biedt een onvergetelijke ervaring met een combinatie van oudheden, cultuur, moderniteit en heerlijk eten.

Bezoek Qatar en ervaar het zelf!

Ontspannen Qatar

            6 Dagen – 5 Nachten

CONTACTEER ONS

NewsLetter

Join our newsletter to stay informed of offers and news.